Odiin´s art

VILKÅR


Vi ønsker at din handel på dette nettstedet www.odiins.com skal være en god opplevelse for deg. Dette skal gjelde her på nettstedet men også etter at du har mottatt varen. 


Alle malerier som selges gjennom denne nettside er produsert av Knud "Odiin" Frigstad.


Odiin Studio

e-post: webshop@odiins.com

Org.nr: 923254013

tlf. +4798818964


Produktene kan av og til avvike noe i forhold til det som er avbildet i nettbutikken mhp farger.  

Dersom det er noe som du ikke er fornøyd med er det viktig at du tar kontakt på tlf eller e-post: webshop@odiins.com


For å handle i vår nettbutikk må du være over 18 år.


1. ORDREBEKREFTELSE

Når du registrerer deg som kunde og bestiller en vare, vil du motta en bekreftelse på e-post. Prisen på kunstverk og frakt vil komme tydelig frem. Avgiften på 5% BKH (Bildende Kunstneres Hjelpefond) er inkludert i prisen. Gjelder kun kunstverk med pris over 2000,-.(Dette er lovpålagt)


Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med oss. 


2. LEVERING OG FRAKT

Vi sender bestillingen din med sporing og du vil motta en sms/eller mail når sendingen har ankommet nærmeste sted for henting/postkontor. Det er viktig at du gir oss korrekt kontaktinformasjon som tlf, epost og adresse.

 

3. HENTING AV VARER

Bestillingen din kan også hentes gratis ved Odiin Studio. Du vil få en bekreftelse når pakken er klar for henting. Det er viktig å merke seg at det er kun du som har bestilt varen som kan hente den og gyldig legitimasjon må fremvises.


4. LEVERINGSTID

Normale leveringstid med posten er 2-5 dager etter at pakken er sendt fra oss. Det vil være perioder med stor pågang der leveringstiden kan bli noen lenger. Om du ikke har mottatt varen din innen 10 dager ber vi deg ta kontakt med oss. Etter en måned anses varen som levert. Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.


5. ANGRERETT

Det er angrettsloven som regulerer kjøper og selgers rettigheter og plikter dersom man angrer på kjøpet.


Ved kjøp av varer på nett har du etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din.


5.1 RETUR

Vennligst kontakt odiins.com før retur av varer slik at vi kan bli enige om hva som er beste løsning for at du som kunde skal bli fornøyd.

Dersom varen er brukt, eller det har blitt skadet etter at produktet ble mottatt,  kan det ikke refunderes. Husk å inkludere kontaktinformasjon og en kort beskrivelse av årsaken for retur. Odiins.com anbefaler at du får kvittering og sporingsnummer for returen fra fraktselskapet, siden dette gjør det enklere å følge opp returen. 


5.2 FRAKT AV RETURVARER

For å kunne returnere et produkt krever vi kvittering eller dokumentasjon på kjøp. Du er selv ansvarlig for at innpakning/emballasje er tilstrekkelig for at produktet tåler returtransporten (tilsvarende slik du mottok varen eller bedre). 

Du skal sende produktet til flg adresse:


Odiins Studio

Tors Gate 15

4631 Kristiansand S

Norge


Du er ansvarlig for å betale for fraktkostnader for retur av varer. Fraktkostnadene refunderes ikke. Ikke bruk postoppkrav ved retur av varer. Dersom vi står igjen med fraktkostnadene, vil disse bli trukket fra tilbakebetalingen.


5.3 PENGENE TILBAKE

Når returen er mottatt og kontrollert, vil vi varsle deg om tilbakebetalingen.

Dersom varen er har blitt skadet etter fjerning av innpakning/emballasje eller i forbindelse med fjerning av innpakning/emballasje, vil ikke pengene bli refundert.

Hvis returen blir godkjent blir tilbakebetalingen behandlet og pengene tilbakeført til kredittkortet ditt eller til din konto. 


5.4 SEN ELLER MANGLENDE TILBAKEBETALING

Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling ber vi deg først kontrollere kontoutskriften på nytt. Kontakt deretter kredittkortselskapet, dette fordi det kan ta noen dager før pengene blir bokført på kortet/konto. Kontakt deretter banken. Det går vanligvis noen dager før en tilbakebetaling er postert. Hvis du har gjort alt dette og du fremdeles ikke har mottatt pengene, ber vi deg kontakte oss på:


Epost: webshop@odiins.com


6 REKLAMASJON

Hvis det er enkelte feil med varen som ikke er opplyst om ifbm beskrivelse av produktet har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet etter mottak er blitt skadet eller at det er slitt eller bleket som følge av rengjøring, mye fuktighet eller annen årsak. Det gjøres oppmerksom på at produktet ikke er beregnet for utendørs oppbevaring/lagring.

Ved reklamasjon sender du mail til webshop@odiins.com slik at vi kan sende deg reklamasjonsskjema. Du må begrunne årsaken til reklamasjon før varen blir returnert og reklamasjon kan godkjennes.


7. PERSONVERNPOLITIKK


7.1 HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?

Når du kjøper noe fra vår butikk vil vi samle inn opplysninger fra deg som ledd i kjøpsprosessen, dette inkluderer navn, adresse og e-postadresse.

Når du ser på varene i butikken får vi automatisk IP-adressen til datamaskinen din. Dette gir oss informasjon om nettleser og operativsystem.


7.2. E-POSTMARKEDSFØRING

Med din tillatelse kan det hende at vi vil sende deg e-poster med informasjon om våre nye produkter og andre oppdateringer.


7.3 SAMTYKKE

Når du oppgir personlige opplysninger for å gjennomføre en handel, bekrefte kredittkort, bestille varer, avtale levering eller returnere et kjøp, tar vi deg for gitt at du gir ditt samtykke til at vi samler inn og bruker disse opplysningene utelukkende til det oppgitte formålet.

Hvis vi ber om personlige opplysninger til andre formål som f.eks. markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke, eller gi deg muligheten til å takke nei.


7.4 TILBAKETREKKING AV SAMTYKKE

Hvis du etter at du har gitt ditt samtykke endrer mening, kan du når som helst trekke tilbake samtykket som gir oss rett til å kontakte deg for fortsatt innsamling, bruk eller deling av opplysninger, ved å kontakte oss på webshop@odiins.com eller skrive til oss på: odiins.com, Tors Gate 15, 4631 Kristiansand S, Norge


7.5 DELING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Vi kan dele dine personlige opplysninger hvis vi blir pålagt dette gjennom lov eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.


7.6 ONE.COM

Vår butikk befinner seg hos One.com. Dette selskapet leverer e-handelsplattformen som vi bruker til å selge våre produkter og tjenester. Dine opplysninger blir lagret gjennom One.coms datalagring, databaser og One.coms nettbutikk-applikasjon. One.com lagrer opplysningene dine på en sikker server bak en brannmur.


7.7 BETALING

Hvis du velger en direkte betalingsløsning for å fullføre kjøpet, kan vår tredjeparts betalingsløsning bruke kredittkortopplysningene dine til dette formålet. Se 3.8.


7.8 TREDJEPARTSTJENESTER

Generelt sett vil tredjepartstjenester benyttet av oss bare samle inn, bruke og dele opplysningene dine i den grad det er nødvendig for at de skal kunne levere sine tjenester til oss.

Visse tredjeparts tjenesteleverandører, som for eksempel betalingsløsninger og andre tjenester som behandler transaskjoner, har imidlertid sine egne retningslinjer i forhold til den informasjonen vi er pålagt å gi til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene, anbefaler vi at du leser deres retningslinjer, slik at du har oversikt over på hvilken måte dine personlige opplysninger vil bli håndtert av disse leverandørene.

Det er særlig viktig at du legger merke til at enkelte leverandører kan være lokaliser i eller ha anlegg i andre jurisdiksjoner enn du eller vi. Dette betyr at hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepart, kan opplysningene dine bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) hvor tjenesteleverandøren eller leverandørens anlegg er lokalisert. Når du forlater vår nettbutikk eller blir omdirigert til en ekstern nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolitikk eller vårt nettsteds vilkår for bruk.


7.9 LENKER

Når du klikker på lenker i butikken, kan det være at de fører deg bort fra nettstedet www.odiins.com. Om du blir omdirigert til et annet nettsted så er ikke one.com ansvarlig for praktiseringen av personvernreglene der og vi oppfordrer deg da til å lese personvernerklæringene for disse nettstedene.


7.10 SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre oss mot at data går tapt, blir misbrukt, utsatt for uautorisert tilgang, endret eller ødelagt. Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, blir informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagret med AES-256-kryptering.


7.11 ALDERSGRENSE

Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du er nådd myndighetsalder, eller at du er myndig der du er bosatt og at du har gitt oss ditt samtykke til at personer som ikke er myndig og som du er foresatt for skal bruke nettstedet


8 ENDRINGER I DISSE VILKÅR FOR BRUK

Vi forbeholder oss retten til å endre våre vilkår for bruk etter eget skjønn. Vi anbefaler derfor at du ser over vilkårene jevnlig.

Endringer og klargjøringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet.

Hvis vi foretar vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg om oppdateringen her, slik at du er klar over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og/eller utlevere den.

Hvis butikken blir kjøpt eller slår seg sammen med en annen butikk kan opplysningene bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge deg varer.